zaterdag 11 maart 2017

Final four binnen bereik voor Westa jeugd

Man of the match Jelle Moris
In de strijd om een plaats bij de beste vier in de kampioenspoule Landelijk A deed het jeugd team van HelwegenPeters Westa 1 prima zaken door de uitwedstrijd tegen TOGB met 2-8 te winnen. Plaatsing voor de play-offs van het kampioenschap van Nederland is, met nog drie wedstrijden te gaan, op zijn minst weer in eigen hand.

Jelle Moris bleef zaterdagmiddag in Berkel en Rodenrijs ongeslagen. In de eerste wedstrijd tegen Jadde van Voorthuijsen ging het nog niet van een leien dakje. Pas in de vijfde game werd met 10-12 de winst veilig gesteld. Het tweede slachtoffer van de geldingsdrang van Jelle was Milo de Boer die met name in de derde en vierde game volstrekt kansloos was. Ook Dennis Hu verloor in vier games van Jelle. Barry Berben en Karlijn van Lierop wonnen van Dennis Hu en van Jadde van Voorthuijsen. Beiden verloren echter van Milo de Boer.  Barry Berben en Jelle Moris wonnen het dubbelspel met 0-3 van de combinatie Dennis Hu en Milo de Boer.

Het resultaat van de ruime overwinning van de Westanen is een voorlopig vierde plaats op de ranglijst die recht geeft op plaatsing voor de play-offs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten