zondag 24 maart 2019

Westa heren winnen van koploper

Daan Sliepen ongeslagen tegen Hilversum      Foto de Limburger
In de eerste wedstrijd in de kampioenspoule van de eerste divisie verloren de VeerhuisWessem/Westa heren met 3-7 de uitwedstrijd in en tegen Hilversum. In de thuiswedstrijd, zaterdagmiddag, waren de rollen compleet omgedraaid. De koploper werd vooral in het begin van de wedstrijd zoek gespeeld door de Westa heren. De pauze stand was met 5-0 veelzeggend. Uiteindelijk kwam Hilversum met een 3-7 nederlaag nog met de schrik vrij. Maar de kampioenrace is weer volledig open. Met Westa op een mooie derde plaats als aanjager.

Wat een wedstrijd was het. Op het scherpst van de snede. Barry Berben won in de eerste wedstrijd van de middag de derde game tegen Cosmin Stan met 23-21. En verloor vervolgens de vierde game met 1-11. Om in de vijfde game toe te slaan en het karwei met 12-10 af te maken. Toen was de toon gezet. Daan Sliepen versloeg vervolgens Martin Khatchanov met 3-0. En Jelle Moris haalde het beste uit zichzelf naar boven door met 3-1 te winnen van Nolan Schultz. In het dubbelspel werden Khatchanov en Stan volledig verrast door Jelle Moris en Barry Berben.( 3-0 ). Daan Sliepen zette met een 3-2 overwinning tegen Cosmin Stan een onmogelijk gehouden pauze stand van 5-0 op het scorebord.

Na de pauze wist Hilversum de schade redelijk beperkt te houden door nog drie punten uit het vuur te slepen. Daan Sliepen bleef ongeslagen door ook van Nolan Schulz te winnen. Jelle Moris verloor van Stan en Khatchanov, Barry Berben verloor ook van Khatchanov.

In de dames eredivisie wonnen de AnytimeFitness/Westa dames de uitwedstrijd tegen Vriendenschaar met  0-6. Hierdoor houden onze dames zicht op een plek bij de eerste vier. Amber van de Velde, Karlijn van Lierop en Emma van der Zanden wonnen allen twee wedstrijden.

Stand eerste divisie kampioenspoule:



Geen opmerkingen:

Een reactie posten