zondag 11 november 2018

Westa talent succesvol tijdens Nationale A-jeugd Ranglijsttoernooi

Barry Berben eerste bij de jongens junioren
Zondag werd in Tilburg het Nationale A-jeugd Ranglijsttoernooi 2018 gespeeld. Aan het einde van de dag kon de Limburgse vlag in top. Een groot aantal medailles gingen naar team HelwegenPeters Westa talent.

Bij de jongens gingen de eerste jaars junioren Barry Berben en Jelle Moris met de eerste en de derde plaats aan de haal. Barry Berben won de finale van Elwin Huiden ( 3-2 ). Jelle Moris won met 3-0 van Colin Ligt de strijd om het brons.

Anna Peters eerste bij meisjes kadetten
Bij de meisjes junioren werd Emma van der Zanden tweede na verlies in de finale tegen Emine Ernst. Karlijn van Lierop werd derde na winst ( 3-1 )tegen Dobrila Jorguseska. Daantje Lommen werd tiende.

De eerste plaats bij de meisjes kadetten was voor Anna Peters. Zij won in vijf games van Fleur Hoogeveen. Anne-Fleur Hamaekers werd derde bij de meisjes welpen.

Bij de jongens kadetten won Kas van Oost de finale en werd Jim Hendrix vierde. Jim verloor in de halve finale in de vijfde game met 9-11 van latere winnaar van Oost.

Anna en Barry tijdens de huldiging
Tijdens de zaterdag editie van het Jeugd Ranglijsttoernooi wisten Narik Mirzoyan en Mel Hendrix de derde plaats te behalen bij resp. de jongens en meisjes welpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten