zondag 15 oktober 2017

Westa heren winnen, dames krijgen deksel op de neus.


Nicolas Schenkel zondagmiddag in actie tegen Martins Ferreira
De Anytime Fittness Westa dames verdedigden zondagmiddag in de thuiswedstrijd de koppositie in de eredivisie tegen VTV (N). De dames uit Nieuwegein waren een maatje te groot voor de Wessemse dames, getuige de 0-6 nederlaag.

De Wijzenbeek Westa heren wonnen met 4-2 van het Schiedamse Scyedam. Beide Westa teams zijn na de wedstrijden van zondagmiddag terug te vinden in de middenmoot van de ranglijst.

Bij de Wessemse dames konden alleen Emma van der Zande en Kelly van Zon even aan de winst ruiken. Emma kwam twee games voor te staan tegen Emine Ernst; Kelly kwam er twee achter tegen Emine. Beiden trokken aan het kortste einde en verloren in de vijfde beslissende game.

Bij de Westa heren speelde de Belgische debutant Nicolas Schenkel naar zijn eerste twee winstpunten in de Nederlandse eredivisie. Met een tweemaal 3-0 game winst wist hij te winnen van Emanuel Martins Ferreira en van Jeroen Bastiaanse. Qiang Liu zorgde voor de andere twee Wessemse winstpunten door in drie en vier games te winnen van resp. Bastiaanse en Thomas Baart. Rino Alberts kwam niet tot winst zondagmiddag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten