dinsdag 3 oktober 2017

Wedstrijdverslagen tweede speelronde eredivisie

Linan Sun in actie ( foto Elsbeth Parmentier )
Beide eredivisieteams van Wijzenbeek en Anytime Fitness Westa hebben na de tweede speelronde hun ongeslagen status behouden. De dames wonnen in Zoetermeer van HSC/Het-IT Taverzo. De heren speelden enigszins teleurstellend gelijk tegen promovendus Hercules.

De Anytime Fitness Westa dames wonnen de uitwedstrijd tegen HSC/Het-IT Taverzo met maximale cijfers. Li Nan Sun, Amber van de Velde en Kelly van Zon wonnen hun wedstrijden overtuigend van Nynke Stam, Priscilla Loesberg en Inge van der Gaag. Alleen Van de Velde en van Zon moesten beide één game afstaan. Na twee competitie wedstrijden zijn de Westa dames koploper in de eredivisie. Op zondag 8 oktober volgt de eerste serieuze krachtmeting voor de dames tijdens de Limburgse streekderby tegen TTV Lybrae Heerlen.


De Wijzenbeek Westa heren speelden hun eerste uitwedstrijd van het seizoen in Terborg tegen promovendus Hercules. Westa kwam niet verder dan een teleurstellend 3-3 gelijkspel. Aan Wessemse kant herstelde Rino Alberts zich prima met twee winstpartijen tegen Wiemer en Brinkhoff. Kopman Liu Qiang won van Wiemer maar verloor na een 2-0 voorsprong verrassend met 2-3 van verdediger Herm Aalders. Westa aanwinst Nicolas Schenkel kende een ongelukkig debuut. De 24 jarige Belg kwam beide wedstrijden niet in zijn spel en moest zijn meerdere erkennen in Aalders en Brinkhoff. Op zondag 8 oktober om 14.00 uur kunnen de heren zich in de thuiswedstrijd revancheren tegen titelkandidaat Itass/DTK ’70 uit Klazienaveen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten