zondag 15 januari 2017

LK jeugd kleurt Westa rood

Barry Berben en Jelle Moris
Vandaag vond in Panningen de tweede dag van het Limburgs Kampioenschap 2017 plaats. Op het programma een compleet jeugdprogramma. 

Voor de Westa delegatie werd de toernooi dag een opeenstapeling van successen. Vijf gouden titels en drie zilveren medailles was de uiteindelijke oogst van de Westa afvaardiging. 

Bij de junioren ging de Limburgse titel naar Ryan Cranen. Bij de kadetten werd een complete Westa finale gespeeld tussen Barry Berben en Jelle Moris. Beide spelers waren de meest succesvolle spelers van het LK weekend. Gisteren waren Barry en Jelle al succesvol bij de eerste Klasse senioren met resp. een eerste en derde plaats.


De succesvolle Westa delegatie
Vandaag won Barry de finale van Jelle en was aldus een eerste en tweede podium plaats hun beloning. In de dubbelfinale moesten Barry Berben en Jelle Moris de titel laten aan de collega Westanen Ryan en Tim Cranen.

Bij de jongens pupillen ging de eerste prijs en LK titel naar Westa speler Jim Hendrix. 

Bij de meisjes welpen was er een zilveren medaille voor Tara Iravani. Samen met Wick van Lier wist Tara Iravani de dubbeltitel te winnen in de 4e klasse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten