zondag 27 november 2016

Teleurstelling na de euforie van vorige week voor Westa heren

Rino Alberts foto ttpowerspeed
Wat een contrast. De ene week verdiend winnen van de regerend landskampioen. En de volgende wedstrijd met  maximale cijfers verliezen van de huidige koploper in de eredivisie. Dat overkwam zondagmiddag de Wijzenbeek Westa heren in de uitwedstrijd tegen Itass DTK ’70 in Klazienaveen. Eindstand, een pijnlijke 0-6 nederlaag voor de Westanen.

Ibrahim Yldizlar moest in de eerste wedstrijd het spits afbijten tegen Barry Wijers. De eerste twee games waren in evenwicht, 12-10 en 10-12 in games. Vervolgens maakte Wijers een wedstrijdpunt door de volgende games met 11-8 en 11-9 te winnen. Rino Albers kon tegen Koen Hageraats geen potten breken, 0-3 verlies. Bijzonder spannend was de derde wedstrijd tussen Nathan van der Lee en Qiang Liu. De eerste twee games waren met 12-10 en 13-11 voor van der Lee. De derde game was voor Qiang Liu met 7-11. Van der Lee maakte het wedstrijdpunt door de vierde game met 16-14 te winnen.

Na de pauze won Barry Wijers in drie games van Rino Albers. Ibrahim Yldizlar sputterde in de derde game behoorlijk tegen door tegen Nathan van der Lee de game met 19-17 in zijn voordeel te beslissen. Maar vervolgens was de weerstand gebroken. In de laaste wedstrijd was het Wessems verzet gebroken. Qiang Liu wist nog wel een game te winnen tegen Koen Hageraats. Maar daar bleef het wel bij in het hoge Noorden.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten