zondag 8 oktober 2017

Westa dames winnen, heren verliezen


Linan Sun, winst tegen Heerlen
Zondagmiddag speelden de dames en heren eredivisie teams van Westa beiden een thuiswedstrijd. In een drukke en sfeervolle ambiance wonnen de Anytime Fitness dames de Limburgse topper tegen de Heerlense dames van TTV Lybrae met 4-2. De Wijzenbeek Westa heren kwamen tekort tegen de ranglijst tweede van vorig jaar Itass DTK '70.

Linan Sun maakte bij de dames het verschil aan Wessemse kant door simpel in drie games van zowel de Heerlense kopvrouw Yun Zhang alsook met dezelfde cijfers van Rianne Strik te winnen. Amber van de Velde maakte het succes compleet met twee maal winst tegen Rianne Strik in drie en in vijf games tegen Rachel Gerarts. Door dit resultaat blijven de Wessemse dames koploper in de eredivisie.

Filip Cluyts zorgt voor enige punt voor Westa heren
In de heren wedstrijd begon Qiang Liu voortvarend tegen Koen Hageraats. De eerste twee games waren voor Liu. In de derde game kon hij het karwei helaas niet afmaken. In de vijfde game gingen de beslissende punten met enig fortuin naar Hageraats. Van de beiden Belgische Westa aanwinsten wist Filip Cluyts voor het enige Wessemse winstpunt van de middag te zorgen door in een spectaculaire wedstrijd van Koen Hageraats te winnen. Nicolas Schenkel vond in de laatste wedstrijd van de middag zijn Waterloo door in de vijfde en beslissende game met 9-11 te verliezen van Nathan van der Lee.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten